bbq team veenendaal

Over BBQ-gigant Veenendaal


BBQ gigant Veenendaal is dé BBQ bestelsite van de slagers van Huibers Jumbo.
De slagers verzorgen dagelijks het vers vlees in de winkels en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van complete én voordelige BBQ bestellingen. Heeft u speciale wensen? U kunt ze gerust bellen (telefoon slager rechtstreeks: 0318 - 547 552) of aanspreken in de winkel.

Op deze site kunt u uw bestelling invoeren en alle benodigdheden voor uw barbecuefeest worden bij u thuis of op locatie bezorgd. Wij bieden u ruime keus uit vlees, vis of vegetarisch. Ook leveren wij ambachtelijke salades, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een leenbarbecue. Wij maken van iedere barbecue een groot barbecuefeest!

Kies uit diverse heerlijke BBQ menu’s. Een voordeelmenu of iets luxer? Een menu voor de kinderen? Of een heerlijk vis- of vegetarisch menu!

Onze slagers bereiden ook een heerlijke opgemaakte ambachtelijke salade voor u. U kunt kiezen uit rundvlees-, zalm- en aardappelsalade!

Onze slagers hebben leen-BBQ’s voor u beschikbaar. Deze zijn GRATIS vanaf een bestelling van 20 personen. Wij bezorgen (directe omgeving van Veenendaal) wanneer u dit wenst de bestelling en halen ook de leen-BBQ weer bij u op.

Huibers Jumbo is een familiebedrijf in Veenendaal sinds 1916.
Jumbo Huibers heeft vestigingen aan P.W.A. Park 617 en aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat 20.